[[Site/Publish_:_unsupportedBrowser]]

 

Ledning och personal på Ullna Förskola

Anneli Jalonen är förskolechef på Ullna Förskola och på systerförskolan i Österåker, Fredsborg Förskola. Anneli kommer närmast från Danderyds kommun där hon arbetat som verksamhetsutvecklare med ansvar för strategiska utvecklingsfrågor och samordning. Hon är förskollärare och har gedigen erfarenhet från förskolan sedan 20 år tillbaka. 

 
Vi söker förskollärare, barnskötare och verksamhetsstöd!
Vi söker duktiga och engagerade förskollärare som brinner för Hälsa och rörelse. Du som söker känner väl till förskolans styrdokument, är van att arbeta med digitala verktyg och har ett professionellt förhållningssätt gentemot barn, föräldrar och kollegor. Du är ödmjuk och flexibel, initiativrik och kompetent och fungerar som trygghet för barnen på förskolan. Du är nyfiken och vill utforska världen tillsammans med barnen och dina kollegor.
Vi söker även barnskötare och verksamhetsstöd med erfarenhet av arbete i förskola och/eller med yngre barn i annan verksamhet.

Verkar detta intressant? Är det dig vi söker? 
Skicka ditt personliga brev och CV med referenser och löneanspråk till förskolechef anneli.jalonen@ullnaforskola.se

 

 

”Under mina år inom barnomsorgen och förskolan har jag arbetat med barn i alla åldrar, från de allra yngsta som mamma och pappa lämnar för första gången, till de äldsta barnen som lämnar förskolans värld. Efter min grundutbildning till förskollärare har jag studerat vidare inom områden som pedagogiskt ledarskap och specialpedagogik med fokus på språkutvecklande arbetssätt. Jag har även haft förmånen att få arbeta i nätverk med pedagoger från närliggande kommuner kring olika förskolefrågor och utveckling av förskolans verksamhet. Mitt fokus är att skapa den allra bästa förskolan tillsammans med min personal och er familjer.”