[[Site/Publish_:_unsupportedBrowser]]

 

Ledning och personal på Ullna Förskola

Anneli Jalonen är förskolechef på Ullna Förskola och på systerförskolan i Österåker, Fredsborg Förskola. Anneli kommer närmast från Danderyds kommun där hon arbetat som verksamhetsutvecklare med ansvar för strategiska utvecklingsfrågor och samordning. Hon är förskollärare och har gedigen erfarenhet från förskolan sedan 20 år tillbaka. 

 
VI SÖKER...
 
FÖRSKOLLÄRARE till augusti, 2018
Vi söker en kompetent och engagerad förskollärare med start hos oss i augusti. Du som söker är utbildad förskollärare, gärna med några års erfarenhet och du känner väl till förskolans styrdokument. Du har ett professionellt förhållningssätt gentemot barn, föräldrar och kollegor. Du är ödmjuk och flexibel, initiativrik och kompetent och fungerar som trygghet för barnen på förskolan. Du är beredd att vara med och utveckla vår verksamhet och våra rutiner och är inte rädd för nya utmaningar. Tillsammans med barnen och dina kollgegor vill du utforska världen och utveckla arbetet inom vår profil Hälsa och rörelse.
Läs mer om tjänsten som förskollärare på AMS
Ansökan med personligt brev och CV med referenser skickas till förskolechef Anneli Jalonen, anneli.jalonen@ullnaforskola.se senast den 29 april, 2018.
 
BARNSKÖTARE, till augusti 2018
Vi söker dig som är en utbildad, kompetent och engagerad barnskötare, gärna med några års erfarenhet. Du känner väl till förskolans styrdokument och har ett professionellt förhållningssätt gentemot barn, föräldrar och kollegor. Du är ödmjuk och flexibel, initiativrik och kompetent och fungerar som trygghet för barnen på förskolan. Du är beredd att vara med och utveckla vår verksamhet och våra rutiner och är inte rädd för nya utmaningar. Tillsammans med barnen och dina kollgegor vill du utforska världen och utveckla arbetet inom vår profil Hälsa och rörelse.
Läs mer om tjänsten som barnskötare på AMS
Ansökan med personligt brev och CV med referenser skickas till förskolechef Anneli Jalonen, anneli.jalonen@ullnaforskola.se senast den 29 april, 2018.

 

 

 

”Under mina år inom barnomsorgen och förskolan har jag arbetat med barn i alla åldrar, från de allra yngsta som mamma och pappa lämnar för första gången, till de äldsta barnen som lämnar förskolans värld. Efter min grundutbildning till förskollärare har jag studerat vidare inom områden som pedagogiskt ledarskap och specialpedagogik med fokus på språkutvecklande arbetssätt. Jag har även haft förmånen att få arbeta i nätverk med pedagoger från närliggande kommuner kring olika förskolefrågor och utveckling av förskolans verksamhet. Mitt fokus är att skapa den allra bästa förskolan tillsammans med min personal och er familjer.”