[[Site/Publish_:_unsupportedBrowser]]

Förskola och skola i Ullna

Ullna Förskola är en fristående förskola som ägs av Kunskap i Österåker AB. Grundare och initiativtagare är Jenny Arnström och Eva Palo som sedan 2008 äger och driver Fredsborgskolan F-5, Fredsborg Högstadium och Fredsborg Fritidshem samt Fredsborg Förskola i Österåkers kommun. I anslutning till Ullna Förskola öppnar även Ullnaskolan F-6 hösten 2018.

Vår vision

På Ullna Förskola får alla barn utvecklas efter sin egen förmåga. Gemenskap och trygghet är vår bas och nyfikenhet och variation är våra ledstjärnor. Med profilen hälsa och rörelse vill vi ge alla barn sunda vanor och de bästa förutsättningar för ett hälsosamt och aktivt liv.

"Som ägare till Ullna förskola så ansvarar vi för att verksamheten håller hög kvalitet när det gäller arbetet med värdegrund, barnens utveckling, lärande och inflytande samt för att skapa en god samverkan med föräldrarna."